Mere om vores hvide trærammer

Hvis dit personlige behov er til enkel og stilren æstetik, så er hvide billedrammer et godt valg. Disse rammer tjener ikke kun som beskyttelse for dine billeder, men tilføjer også et diskret og tidløst element til din indretning.
 
Vores hvide trærammer er nøje fremstillet med fokus på kvalitet og detaljer. Vi har valgt træ af højeste kvalitet og givet det en hvid finish, der fremhæver det indhold, du vælger at indramme. Dette skaber en subtil kontrast og gør det nemt at integrere vores rammer i enhver stil eller indretningsplan.
 
Vores hvide trærammer er, pga. deres tynde profil, alsidige og egner sig til en bred vifte af billeder, plakater eller kunstværker og vil give dem en diskret og smagfuld ramme.
 

Få printet dit eget billede til vores hvide trærammer

Hos Print & Rammer tilbyder vi også at printe dine egne billeder til disse rammer. Du kan derfor få det hele samlet ét sted i top professionel kvalitet. Læg rammerne her i kurven og bestil efterfølgende dine prints, eller vælg rammer under print-bestillingen. Så isætter vi dem direkte i rammerne, så de er klar til at hænge på væggen. Dette gør det nemt at skabe en skræddersyet indretning, der passer til din smag.
 
Vi er også forpligtet til bæredygtighed og bruger kun materialer fra bæredygtige kilder. Når du vælger vores hvide trærammer, kan du være sikker på, at du deltager i vores bestræbelser på at beskytte miljøet.
 
Vores hvide trærammer er et enkelt, men elegant valg, der passer til ethvert rum. Skab et tidløst og neutralt udtryk med vores rammer og fremhæv det, der betyder mest for dig. Vælg