Står dine vægge tomme og golde? Ved du ikke hvad du skal udfylde dem med? Så har vi hos P&R måske løsningen til dig: Vi har udvalgt en række kunstnere i vores lokalområde, som vi finder inspirerende, og som vi ønsker at støtte i deres kunstneriske arbejde.


Udvalget af kunstnere spænder vidt og bredt, og inkluderer både kendte og ukendte navne. Vi har lavet et blandet sortiment af grafiske værker og malerier, alle med hver deres unikke udtryk, og vi udvider det dag for dag. Der er kun to ting, som vi altid har fokus på når vi udvælger værker: et ualmindeligt smukt håndværk, og et kreativt udtryk.

Når du bestiller dine malerier eller grafiske print fra os har du mulighed for at få et råt look uden en svæveramme, eller vælge at få billederne med svæveramme i sort eller sølv. Herover finder du vores udvalgte kunstnere, som tilbyder en vifte af forskellige udtryk til dit hjem. Alt du skal gøre er at:
  • Find dit værk
  • Vælg en størrelse
  • Vælg med eller uden svæveramme
  • Vi sender direkte hjem til din dør!
Er du selv kunstner, og kunne du være interesseret i at sælge dine billeder gennem os? Så tag endelig fat i os. Vi er altid åbne overfor nye kunstnere i vores galleri.