P&R fører et bredt sortiment af rammer til fotoprint og lærredsprint. Vi printer på mange forskellige materialer. Blandt andet lærredsprint og papirprint. Så hvad end man hælder til den tidløse og klassiske sorte ramme, der kan passe ind hvor som helst, eller om man ønsker sig en stilren aluminiumsramme, der kan holde til lidt af hvert, så kan du finde det her hos P&R.

Vores princip er, at dine minder fortjener det bedste – også når det kommer til indramning.


YDERLIGERE INFORMATION

Skal din billedvæg dekoreres med billedrammer og fotorammer af højeste kvalitet? Så skal du vælge Print&Rammer. Vi har mange års erfaring og har derfor haft muligheden for at udvikle rammer i førsteklasses kvalitet. Alle større rammer leveres med polystyrenglas for at sikre lav brækage i fragten, samt for at sænke vægten på rammen. Dette glas gør også rammerne optimale for alle typer husholdninger.

Vi har altid over 200.000 rammer på lager og har mange forskellige typer. Rammerne kommer i Eg, Mørkbejdset eg, hvid, sort, bambus, aluminium og i omviklet træ. Rammerne fås i mange forskellige størrelser helt fra små fotorammer på 9x12 cm til vores helt store rammer som går op til 50x70 og endda 70x100 i nogle af varianterne. Alle vores rammer er monteret med enten bagstøtte eller ophæng. Hertil kan rammerne både vendes vandret og lodret, så du nemt og hurtigt kan få det inkorporeret i din indretning