Rabat

A2 rammer 42×59,4 cm – for storslåede ideer og imponerende kunstværker

A2 rammer (42×59,4 cm) er den perfekte mulighed for dig, der ønsker at give dine ideer, plakater og kunstværker den opmærksomhed og det spotlight, de fortjener. Størrelsen er tilpas stor til at komplementere rummet uden at dominere det, og A2 rammer kan bruges til alt fra flotte kunstplakater til inspirerende familiebilleder.

Vores nøje udvalgte sortiment af A2 rammer møder en bred vifte af dekorative stilarter for at sikre, at der findes noget for enhver smag. Også din. Uanset om du er til det minimalistiske og rene look med sorte eller hvide rammer, eller elsker efter den varme følelse som rammer af massiv eg kan tilbyde – ja, har vi det perfekte match til dig.

A2-størrelsen er værdsat for sin evne til at fange opmærksomheden. Den er stor nok til at gøre et markant indtryk med alt fra imponerende arkitekturfotografier over kunstneriske udtryk til betydningsfulde private motiver. Men den er samtidig tilpas lille til ikke at være voluminøs.

Hver A2 ramme i vores kollektion er skabt med en passion for kvalitet, så dine plakater og billeder får en indramning, der kun gør det flottere.

→ Klik her, hvis du ønsker at udforske hele vores sortiment af billedrammer.

→ Klik her for at se vores komplette udvalg af rammestørrelser.

A2 billedrammer – også til personlige plakater

En A2 billedramme (42×59,4 cm) er ideel til dig, der ønsker at printe dine billeder i et endnu større format og få dem professionelt indrammet. Med vores enkle print selv-system er det nemt at overføre dine billeder fra digital form til væggene i dit hjem. Alt sammen med nogle få klik. Vælg din foretrukne A2 billedramme fra vores sortiment og lad os tage os af indramningen for dig for et lille ekstra beløb. Alternativt kan du droppe selve indramningen og klare den del selv.

Udvalget af A2 billedrammer står mellem bambusrammens varme glød, egetræets solide karakter eller de minimalistiske sorte og hvide billedrammer i træ. Hvad vil bedst komplementere dit billede?

Mørk massiv egetræ ramme Hoei 121 42x59,4 A2 front

Rammer A2 – et udvalg af træsorter for enhver smag

Vores sortiment af A2 rammer i træ åbner døren for utallige muligheder. En A2 ramme i egetræ bringer naturens elegance ind i dit hjem. Lyst egetræ giver en frisk og let ramme omkring dine motiver, mens mørkt egetræ tilfører dybde og varme til indretningen. Ønsker du et pust af livlighed, kan vores bambusrammer være det rette valg med deres lyse, gyldne udstråling.

Kan du godt lide træ, men vil du gerne have et mere ensartet udtryk, så er vores A2 rammer med ege-look måske det rette valg. Rammer i ege-look forener nemlig de to ting: du får naturens farvespil i kombination med et ensartet look gang på gang. Det kan lade sig gøre, fordi A2 rammerne med ege-look er belagt med en folie, der sikrer et konsekvent udseende.

A2 rammer i hvid eller sort

Vores udvalg af sorte og hvide rammer i A2-størrelse (42×59,4 cm) giver en tidløs elegance til dit hjem. Og rammerne passer til et bredt udvalg af billeder, plakater og motiver. Sorte A2 rammer er perfekte til at tilføje dybde og intensitet til hvert billede, mens de hvide A2 rammer giver motiverne en lys og let indramning, der ikke stjæler fokus.

Uanset om du foretrækker den dybde, som en sort A2 ramme tilføjer, eller den friske og luftige atmosfære, en hvid A2 ramme kan skabe, så har vi den perfekte ramme til dine billeder og kunstværker. Gå med enten sort eller hvid, hvis du vil give dine vigtige øjeblikke og minder en enkel, men flot præsentation.

Vil du se, hvad vi ellers har i rammesortimentet, kan du se hele udvalget her:

Sort plakatramme i A2 42x59,4 cm i træ med plexiglas monteret

Ramme A2 – kun med plexiglas

Hos os finder du A2 rammer (42×59,4 cm) udelukkende udstyret med plexiglas. Det er en beslutning, vi har taget for at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet og sikkerhed for vores kunder. Valget af plexiglas til vores A2 rammer er baseret på flere fordele, som vi mener, er essentielle for rammer af denne størrelse.

For det første er vægten af plexiglas betydeligt mindre end almindeligt glas. Det letter ophængningen, reducerer belastningen på væggene og sikrer, at rammerne kan sendes til dig uden at gå i stykker. Men vægten spiller en særlig rolle. Den lave vægt ved en plexiglasramme gør det muligt for dig at placere dine kunstværker med større fleksibilitet og mindre bekymring for væggene. Det er vigtigt med store formater som A2, hvor vægten hurtigt kan blive en udfordring.

For det andet er der sikkerheden, som er helt suveræn ved plexiglas. I modsætning til almindeligt glas, som kan splintre og udgøre en risiko for skader, er plexiglas brudsikkert. Det gør A2 rammer med plexiglas til et godt valg for alle rum, herunder børneværelser, offentlige områder og steder med høj trafik, hvor man ikke vil gå på kompromis med sikkerheden.

Plexiglas kan desuden gøres ren uden risiko for at ridse overfladen, hvilket betyder, at dine rammer ser flotte ud i længere tid.

Ege-look A2 ramme

Er en ramme 42×60 cm det samme som en A2 ramme?

Ja, en ramme på 42×60 cm er i praksis meget tæt på at være en A2 ramme. Standardmålene for en A2 ramme er 42×59,4 cm, hvilket betyder, at der kun er en minimal forskel på 0,6 cm i længden. Den lille variation har stort set ingen betydning for, hvordan rammen vil se ud eller fungere med dit billede eller din plakat. Når du vælger en A2 ramme, kan du derfor roligt regne med, at den passer til dit 42×60 cm motiv.

Uendelige muligheder med A2 rammer

Når du dykker ned i vores udvalg af A2 rammer (42×59,4 cm), opfordrer vi dig til at tænke kreativt omkring deres anvendelse. En A2 ramme kan tjene som et imponerende fokuspunkt i et lokale, hvor den kan sætte spotlight på et elsket billede. Men på samme måde giver A2 rammerne mulighed for at skabe en dynamisk billedvæg, der fortæller en unik historie gennem alt fra uforglemmelige ferieminder og børnenes kunstneriske udfoldelser til personlige fotos og nøje udvalgte kunstværker. Valget og kreativiteten ligger i dine hænder.

Hos Print & Rammer er det vores ambition at motivere dig til at bringe dine minder og kunstværker frem i lyset. Vi mener nemlig, at alle værdifulde minder fortjener at blive fejret og vist frem.