Egetræsrammer – naturlig skønhed og varme

Er du på udkig efter rammer, der tilføjer naturlig skønhed og varme til dine billeder? Så kan vores egetræsrammer være det perfekte valg for dig.

De varme toner og fine åremønstre i vores egetræsrammer bringer en følelse af hygge og autenticitet ind i ethvert rum. Forestil dig, hvordan en smuk egetræsramme kan omfavne dine mest værdsatte øjeblikke. Den kan ændre et billede til et levende kunstværk, der fanger blikket og inviterer til refleksion. Og vores egetræsrammer er ikke bare rammer. De er et vindue til minder, der beriger dit hjem med deres charme.

Hver enkelt egetræsramme er udført med den største omhu for at sikre en ramme, der ikke bare er smukke, men også holdbar. Vores egetræsrammer er lavet i massiv eg, og vi lover dig, at det er en investering i kvalitet, der vil glæde dig i mange år fremover.

Vil du gerne se, hvad vi ellers byder på, kan du se hele vores sortiment af billedrammer her.

Massive rammer egetræ

Hos Print & Rammer er vi stolte af vores rammer i egetræ, fordi vi ved, at kvalitet er afgørende, når billeder og kunstværker skal vises frem. Vores rammer i egetræ er tilgængelige i både lys og mørk eg, og de står alle sammen som symboler på naturens skønhed og styrke.

Rammer egetræ er ideelle for dig, der ønsker at skabe en atmosfære af hygge og hjemlighed. Dig der gerne vil trække naturen inden for. En lys eller mørk egetræsramme kan fremhæve dine billeder og tilføje dybde til dine minder. Det kan den, for den rigtige ramme forvandler et billede fra ‘bare’ at være en del af indretningen til at være et centralt punkt, der fortæller en historie.

Med rammer i egetræ er du godt på vej til at give dine værdifulde øjeblikke et drys af elegance og styrke. Så uanset om du ønsker at præsentere et familiebillede, et kunstværk eller et særligt minde, har vi den rette ramme i egetræ til dig.

Billedvæg med egetræsrammer
Billedvæg med mørke egetræsrammer

Indretning med egetræsrammer

Vores rammer i egetræ kommer i to forskellige nuancer. Den gyldne tone i lyse egetræsrammer og den dybe, varme nuance i de mørke af slagsen. Ved at vælge en egetræsramme der komplementerer dine vægfarver eller møbler, kan du skabe en naturlig overgang mellem rummets elementer – og rammer i egetræ egner sig til alle rum.

I artiklen ”Inspiration: Sådan udsmykker du dit hjem med egetræsrammer” finder du visuelle eksempler og kreative tips til at bringe dine vægge til live med skønheden og varmen fra egetræ. Der er forslag til brugen af egetræsrammer i både stuen, køkkenet og soveværelset, og hvis du ikke allerede ved, hvad du skal bruge dine rammer til, så får du i hvert fald gode idéer her.

Fremkald dine billeder og få dem indrammet i en ramme egetræ

Forestiller du dig en billedvæg fyldt med meningsfulde øjeblikke og kære minder? Fra stolte øjeblikke og spontane smil til betagende naturbilleder? Alle smukt indrammet i vores egetræsrammer?

Det forstår vi godt. 

Derfor tilbyder vi en service, hvor du kan fremkalde dine billeder hurtigt og let. Vi trykker dem på FineArt satinpapir af høj kvalitet. Når du har uploadet dine billeder – måske direkte fra din smartphone – kan du vælge mellem vores egetræsrammer i lyse eller mørke nuancer af massivt egetræ. Alt afhængig af din personlige stil og hjemmets indretning. Herefter sørger vi for, at hvert billede bliver omhyggeligt indrammet. Vil du spare lidt på omkostningerne, kan du også vælge at ramme billederne ind selv. Så lægger du bare din ramme egetræ i kurven, når du er færdig med at bestille billederne.

Med Print & Rammer bliver det let som en leg at integrere dine billeder i dit hjem. Vælg dine favoritfotos, og lad os hjælpe dig med at skabe et hjem fyldt med personlige minder og fortællinger med vores rammer i egetræ

Egetræsramme – perfekt for en nordisk stil

En egetræsramme giver dine billeder en flot og naturlig indramning, der passer godt til et nordisk udtryk. Her er træ og kvalitetsmaterialer ofte et gennemgående element, og det er netop det, du får med en egetræsramme.

Vores egetræsrammer er en af vores mest populære rammer, og vi lover dig, at du bliver glad og tilfreds med kvaliteten. Så snart du tager rammen ud af indpakningen, vil du kunne mærke, at vi lægger stor kærlighed i produktionen. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds, kan du altid returnere dine egetræsrammer igen. 

Rammerne i egetræ er også et godt bud til dig, der gerne vil give en personlig gave til en, du holder af. Ikke rammen i sig selv, selvfølgelig – men en egetræsramme med et flot billede af enten kære familiemedlemmer eller venner, eller måske et minde du og modtageren har oplevet sammen. Du kan fremkalde dine billeder her, og tilvælger du en ramme i processen, klarer vi indramningen. Vi kan endda sende pakken direkte til modtageren, hvis du ønsker det – den er klar til ophængning, så snart den er pakket ud.

Drømmer du om en flot billedvæg?

Egetræsrammer er det perfekte valg til dig, der gerne vil skabe en harmonisk og afslappet billedvæg. Rammerne er ikke så markante, og de danner derfor et roligt og behageligt udtryk, selvom der hænger mange billeder på samme væg.

Du kan naturligvis også vælge at mikse egetræsrammerne med andre ramme – fx mørke egetræsrammer og sorte rammer. Det er et spørgsmål og temperament, og det handler som altid først og fremmest om at finde et udtryk, der passer til dig og din stil.

En billedvæg kan laves med personlige fotos af familie og venner. Den kan også sammensættes af en blanding af personlige fotos, kunstværker og plakater. Eller du kan vælge den mere kunstneriske vej, hvor det udelukkende er kunstprint og plakater, der fylder rammerne ud. Mulighederne er mange – og det er dig, der bestemmer. Men uanset hvad – hvis du vælger en af vores færdige billedvægspakker, så sparer du 20% på rammernes pris. Samtidig slipper du for besværet med at finde ud af, hvordan rammerne skal hænge – du kan blot følge vores skabelon. 

Mørk eg eller lys eg – hvad skal du vælge?

Når nu sortimentet byder på både almindelig lys eg og mørk eg, hvilken ramme skal du så vælge? Vi fristes til at sige, at svaret er enkelt – du skal selvfølgelig vælge den farve, du bedst kan lide. Men så enkelt er det ikke, det ved vi godt. Derfor har vi herunder opsummeret deres karakteristika – måske er det nok til, at du kan vælge den rigtige egetræsramme for dig.

Lyse rammer i eg giver et varmt, blødt og gyldent skær omkring dine billeder. Udtrykket er meget naturligt, og du genkender den klassiske egetræsfarve med det samme. Det betyder også, at det er en ramme, der passer godt sammen med egetræsmøbler i en lys og varm indretning.

Mørke rammer i eg har et mere eksklusivt look. De er ikke sorte – de ligner nærmere røget eg, hvilket giver dem et mere råt udseende. Mørke passer godt til både retroindretning og moderne indretning. Det er bare værd at overveje, om du har mange andre møbler eller elementer i træ, som ikke passer så godt sammen med den mørke egetræsfarve.

Er du usikker – ja, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan læse vores guide til valg af billedrammer og forhåbentlig blive klogere på, hvad der betyder noget for dit valg.

FAQ: Egetræsrammer – spørgsmål og svar

Har du spørgsmål, eller har du brug for gode råd eller vejledning i dit valg af egetræsramme? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@printogrammer.dk eller (+45) 8844 1630. Du kan også læse med nedenfor, hvor vi har samlet de spørgsmål, vi oftest møder – måske finder du dit svar der.

Er jeres egetræsrammer lavet af massiv eg?

Ja, vores egetræsrammer er lavet af massiv eg. Det sikrer en høj kvalitet, som du kan mærke, så snart du pakker rammerne ud.

Både lyse og mørke egetræsrammer er lavet af massiv eg.

Hvad er forskellen på en ramme i egetræ og en ege-look ramme?

Måske har du set i vores udvalg af rammer, at vi har en model, vi kalder for ege-look ramme. Forskellen på en ramme egetræ og en ege-look ramme er, at egetræsrammen er lavet af massiv eg, mens ege-look rammen er lavet af fyrretræ og beklædt med folie.

Om du skal vælge den ene eller anden ramme afhænger af de ønske til udseendet. Massive rammer egetræ vil have variationer i strukturen og farven, og det betyder, at hvis du hænger flere egetræsrammer på samme væg, vil de ikke være helt ens. Det er en del af naturens charme. Ege-look rammer er derimod helt ens fra ramme til ramme på grund af folien. Du får altså naturens varme i farven i kombination med et ensartet og stilrent udtryk i folien.

Hvorfor er der plexiglas i nogle af jeres egetræsrammer?

Plexiglas adskiller sig fra almindeligt glas ved at være brudsikkert. Hvis en ramme med plexiglas falder på gulvet, vil glasset altså ikke splintres. Det gør plexiglas til et godt valg til eksempelvis børneværelser, institutioner eller områder med høj trafik. Samtidig vejer plexiglas mindre end almindeligt glas, hvilket gør det lettere at håndtere især store rammer.

Ved nogle af vores mest populære størrelser har du mulighed for at vælge mellem almindeligt glas og plexiglas. Fra A1 og opefter tilbyder vi kun vores egetræsrammer med plexiglas.

Kan jeg få indrammet mine egne billeder i en egetræsramme?

Ja. Hvis du fremkalder dine billeder i vores print selv-system, kan du tilvælge en egetræsramme i processen. Det koster et lille gebyr at lade os stå for indramningen, men så er dit billede også klar til at hænge på væggen, så snart du modtager det.

Ønsker du ikke at betale for indramning, kan du i stedet ligge den ønskede ramme i kurven, når du er færdig med fremkaldelsesprocessen.

Kan jeg få billige rammer i egetræ?

Vi har indimellem tilbud på vores egetræsrammer. Det sker dog ikke med fast interval, så du er nødt til at holde øje med siden for at nyde godt af det.

Skal du bruge flere egetræsrammer til eksempelvis en billedvæg, så tilbyder vi altid 20% rabat på vores rammer i egetræ, hvis du køber en samlet billedvægspakke

Hvor hurtigt sender I min egetræsramme?

Vores leveringstid er 1-3 hverdage, hvis du kun køber rammer. Skal du også have fremkaldt billeder, er leveringstiden 3-8 hverdage, da processen her tager lidt længere tid.

Kan jeg bytte mine egetræsrammer, hvis jeg fortryder?

Ja. Hos Print & Rammer har du altid 30 dages returret – dog ikke på print af billeder, da disse produceres specifikt til dig. 

Ønsker du at returnere dine egetræsrammer, kan du sende en mail til kundeservice@printogrammer.dk, eller du kan finde vores returformular i vores handelsbetingelser.