20 %
20 %
20 %
20 %
20 %
20 %
20 %
20 %
20 %
20 %

Billedvæg med rammer i egetræ

Egetræsrammer bringer naturen ind i dit hjem, og en billedvæg med rammer i egetræ er fuld af karakter og charme. For at gøre det let for dig at skabe en billedvæg har vi sammensat en række pakkeløsninger, så du kan spare både penge, tid og besvær.

Pakkerne gør det let at skabe din egen personlige fortælling. Vores ambition er at forenkle processen, så du kan få et levende og personligt udtryk i dit hjem, der giver både dig, din familie og dine gæster mulighed for at nyde de historier, dine billeder fortæller.

Vil du ikke have rammer i egetræ, finder du alle vores pakker til billedvægge her.

En skabelon til en billedvæg inspiration med 6 egetræsrammer og forskellige familiebilleder

Vi har gjort det enkelt og let

Det skal ikke være svært at lave en billedvæg:

  • Vælg din rammepakke
    Start ’projekt billedvæg’ med at udforske vores udvalg af pakker med rammer i egetræ. Vælg den løsning, der passer til dine ønsker.
  • Upload dine digitale billeder
    I vores print selv-system kan du uploade de billeder, du ønsker at forevige og tilpasse dem til de valgte rammer.
  • Indramning og levering
    Når du har uploadet billederne og fuldført din bestilling, overtager vi. Vi printer dine udvalgte øjeblikke med stor omhu og i højeste kvalitet, og vi indrammer dem i de egetræsrammer, du har valgt. Alt sammen bliver leveret direkte til din dør inden for få dage.

FAQ: Få svar på dine spørgsmål om billedvægge med egetræsrammer

Det kan være svært at beslutte, om en billedvæg med egetræsrammer er den rigtige løsning for dig, og måske sidder du med nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftes møder – måske kan du find svaret der. Hvis ikke er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig. Du kan sende en mail til kundeservice@printogrammer.dk, eller du kan ringe på (+45) 8844 1630, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Kan jeg kun få billedvægge med rammer i eg?

Nej, det kan du bestemt ikke. Vi har også færdige billedvægge med hvide rammer, ligesom du finder alle billedvægspakkerne med sorte rammer.

Derudover kan du selvfølgelig selv sammensætte en billedvæg med forskellige rammer, hvis du har lyst. Du finder alle vores billedrammer her

Hvor store er jeres billedvægge?

Vi har flere forskellige pakker, der dog grundlæggende kan inddeles i lille, mellem og stor. Det er ikke nødvendigvis antallet af rammer i pakken, der afgør, om en billedvæg er stor – det er størrelsen på rammerne. Vi anbefaler derfor, at du tager et grundig kig på målene i rammerne og overvejer, om det passer med den væg, du gerne vil lave billedvæggen på.

Passer alle billeder til rammer i eg?

Som udgangspunkt er svaret ja. Både farvede fotografier, sort/hvid billeder og kunstværker passer godt til egetræsrammer. Der vil selvfølgelig være nogle billeder, der passer bedre med egetræet end andre, fx naturmotiver eller billeder med mange naturfarver, men vi plejer at sige, at du skal vælge ramme efter din personlige smag.

De bedste løsninger er oftes dem, der føles rigtige. Så vælg med hjertet og ikke med hjernen, når du skal beslutte dig for, om egetræsrammer er den rigtige løsning til dine billedvægge.

Er du i tvivl kan du læse vores guide til valg af ramme til billeder – her kan du finde god inspiration.

Kan jeg bytte min billedvæg, hvis jeg fortryder?

Du har altid 30 dages returret på vores billedrammer, uanset om det er egetræ eller ej, og uanset om de er købt som en billedvæg eller ej. Får du fremkaldt dine billeder, kan vi desværre ikke tilbyde fortrydelsesret på disse, da det er et produkt, vi fremstiller specifikt til dig.

Hvordan ved jeg, hvor stor min billedvæg skal være?

Det handler selvfølgelig først og fremmest om, hvilke motiver der skal indrammes. Men har du ikke specifikke størrelser af billeder eller plakater endnu, kan du i stedet taget et grundigt kig på din væg og se, hvad der er plads til.

Hvis du har svært ved at vurdere, om billedvæggen passer, anbefaler vi, at du finder en god stak papir frem og klipper dem til i de størrelser, der er tilgængelige i den pakke, du overvejer at købe. Når du har størrelserne, kan du hænge dem op på væggen med et stykke tape og se, om det passer ind i indretningen eller ej. Måske skal billedvæggen være større, måske skal den være mindre.

Kan I også printe mine billeder til billedvæggen?

Ja. I vores print selv-system kan du hurtigt og let uploade dine billeder og bestille en fremkaldelse. Du skal bare huske at notere størrelserne på rammerne i billedvæggen, så du får bestilt de rette billedstørrelser.