Rabat
Rabat
Rabat
Rabat
Rabat
Rabat
Rabat
Rabat
Rabat
Rabat

Billedvæg inspiration – rammer i eg

Egetræsrammer bringer naturen ind i dit hjem, og en billedvæg med rammer i eg er fuld af karakter og charme. For at gøre det let for dig at skabe en billedvæg har vi sammensat en række pakker med rammer i egetræ. Ikke bare som billedvæg inspiration, men som en løsning der sparer dig for både penge, tid og besvær.

Lad vores pakker være din kilde til billedvæg inspiration og opdag, hvor nemt det kan være at skabe din egen personlige fortælling. Vores ambition er at forenkle processen, så du kan få et levende og personligt udtryk i dit hjem, der giver både dig, din familie og dine gæster mulighed for at nyde de historier, dine billeder fortæller.

Vil du ikke have rammer i egetræ, finder du alle vores pakker til billedvægge her.

En skabelon til en billedvæg inspiration med 6 egetræsrammer og forskellige familiebilleder

Billedvæg inspiration

At skabe en harmonisk og personlig billedvæg kan være en stor opgave. Det kræver ikke bare et godt øje for design, men også tid til at finde de helt rigtige rammer, der både passer til dine billeder og til hinanden. Med det for øje har vi sammensat en række billedvægspakker med rammer i eg, som passer til forskellige behov. Pakkerne spænder fra det simple og minimalistiske til det mere varierede og dynamiske.

Vores billedvægge med rammer i eg komplementerer hinanden og skaber et afbalanceret udtryk på din væg. Og når du vælger en pakke, sparer du ikke kun tid på at udvælge rammer, der passer sammen – du opnår også en økonomisk fordel. Vi tilbyder nemlig en besparelse på 20% på den samlede pris for rammerne, når de købes som del af en pakke.

Få en flot opsætning med vores billedvæg inspiration-pakker. Det er enkelt og nemt, og du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: at fremvise dine yndlingsøjeblikke og skabe et rum, der føles som hjem.

Vi har gjort det enkelt og let

Det skal ikke være svært at lave en billedvæg:

  • Vælg din rammepakke
    Start ’projekt billedvæg’ med at udforske vores udvalg af pakker med rammer i eg. Vælg den løsning, der passer til dine ønsker.
  • Upload dine digitale billeder
    I vores print selv-system kan du uploade de billeder, du ønsker at forevige på din billedvæg og tilpasse dem til de valgte rammer.
  • Indramning og levering
    Når du har uploadet dine billeder og fuldført din bestilling, overtager vi. Vi printer dine udvalgte øjeblikke med stor omhu og i højeste kvalitet, og vi indrammer dem i de smukke egetræsrammer, du har valgt. Alt sammen bliver leveret direkte til din dør inden for få dage.

Ønsker du at spare på omkostningerne og håndtere indramningen selv, er det også en mulighed.

En skabelon som billedvæg inspiration til hvordan man kan lave en billedvæg med 11 egetræsrammer og familiebilleder

Inspiration til billedvæg

At kreere en billedvæg med egne fotografier og minder er en smuk måde at tilføje personlighed og varme til dit hjem. Vores pakker med rammer i eg tilbyder en unik mulighed for at fortælle din historie gennem billeder, der er vigtige for dig.

Herunder finder du billedvæg inspiration-tips til, hvordan du kan sammensætte en harmonisk og indbydende billedvæg.

Billeder i samme farveskala

Hvis du ønsker at skabe et harmonisk og roligt udtryk på din billedvæg, kan du overveje at vælge billeder inden for samme farvepalette. Det betyder ikke nødvendigvis, at alt skal være i samme farve, men at du skal finde en rød tråd i farverne, som kan skabe en følelse af sammenhæng og ro.

Egetræsrammernes naturlige toner komplimenterer mange farver smukt, hvilket giver dig frihed til at lege med forskellige nuancer og stemninger.

Lad nogle billeder have en hvid kant

For at give din billedvæg et lettere og mere åbent udtryk, kan du lade nogle af billederne blive printet med en hvid kant. Alternativt kan du indramme dem med passepartout. Det er et trick, der skaber en visuel pause mellem billederne og rammerne, hvilket giver et mere luftigt og indbydende look.

Inkluder andre elementer

Drømmer du om at lave en stor billedvæg med mange rammer, kan du med fordel bryde ensartetheden ved at inkludere grafiske elementer, plakater eller inspirerende citater blandt dine fotografier. Det tilføjer variation til din billedvæg og kan gøre det lettere at skabe harmoni.

Variér dit billedvalg

At skabe en levende og indbydende billedvæg handler om at bringe variation og personlighed ind i dit hjem. Ved at mikse forskellige typer billeder – fra nærbilleder og familieportrætter til landskaber og kunstværker – kan du skabe en væg, der fanger øjet. Mikset af motiver kan skabe en unik fortælling, der afspejler netop din smag og de øjeblikke, du værdsætter.

Planlæg din billedvæg

Inden du begynder at pryde dine vægge, er det en god idé at lægge en plan. Arranger dine rammer på gulvet eller brug et digitalt værktøj til at skitsere dit layout. Det giver dig frihed til at lege med forskellige kompositioner og sikre, at du er tilfreds med det samlede look, før du begynder at hænge rammerne op.

Med vores rammepakker fjerner vi gætværket og sikrer, at du får et harmonisk resultat fra start.

Afstand mellem rammerne

Et sidste tip til at skabe en sammenhængende billedvæg er at holde rammerne i en jævn afstand fra hinanden. En afstand på 5-8 cm er ideel for at opnå et flot og afbalanceret udtryk.

 

Du kan også…

… bare droppe alle de gode råd og gøre præcis, som du har lyst til. Der er ingen regler, der er vigtigere end de historier og minder, du ønsker at dele. Så tag springet, og lad din billedvæg være et spejl af dit livs rejse og de øjeblikke, der betyder mest for dig.

Og hvis du ikke kan finde præcis den sammensætning af rammer i vores billedvægspakker, du ønsker dig, kan du i stedet tage et kig på alle vores egetræsrammer. Så kan du sammensætte din helt egen løsning.

FAQ: Få svar på dine spørgsmål om billedvægge med egetræsrammer

Det kan være svært at beslutte, om en billedvæg med egetræsrammer er den rigtige løsning for dig, og måske sidder du med nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftes møder – måske kan du find svaret der. Hvis ikke er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig. Du kan sende en mail til kundeservice@printogrammer.dk, eller du kan ringe på (+45) 8844 1630, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Kan jeg kun få billedvægge med rammer i eg?

Nej, det kan du bestemt ikke. Vi har også færdige billedvægge med hvide rammer, ligesom du finder alle billedvægspakkerne med sorte rammer.

Derudover kan du selvfølgelig selv sammensætte en billedvæg med forskellige rammer, hvis du har lyst. Du finder alle vores billedrammer her

Hvor store er jeres billedvægge?

Vi har flere forskellige pakker, der dog grundlæggende kan inddeles i lille, mellem og stor. Det er ikke nødvendigvis antallet af rammer i pakken, der afgør, om en billedvæg er stor – det er størrelsen på rammerne. Vi anbefaler derfor, at du tager et grundig kig på målene i rammerne og overvejer, om det passer med den væg, du gerne vil lave billedvæggen på.

Passer alle billeder til rammer i eg?

Som udgangspunkt er svaret ja. Både farvede fotografier, sort/hvid billeder og kunstværker passer godt til egetræsrammer. Der vil selvfølgelig være nogle billeder, der passer bedre med egetræet end andre, fx naturmotiver eller billeder med mange naturfarver, men vi plejer at sige, at du skal vælge ramme efter din personlige smag.

De bedste løsninger er oftes dem, der føles rigtige. Så vælg med hjertet og ikke med hjernen, når du skal beslutte dig for, om egetræsrammer er den rigtige løsning til dine billedvægge.

Er du i tvivl kan du læse vores guide til valg af ramme til billeder – her kan du finde god inspiration.

Kan jeg bytte min billedvæg, hvis jeg fortryder?

Du har altid 30 dages returret på vores billedrammer, uanset om det er egetræ eller ej, og uanset om de er købt som en billedvæg eller ej. Får du fremkaldt dine billeder, kan vi desværre ikke tilbyde fortrydelsesret på disse, da det er et produkt, vi fremstiller specifikt til dig.

Hvordan ved jeg, hvor stor min billedvæg skal være?

Det handler selvfølgelig først og fremmest om, hvilke motiver der skal indrammes. Men har du ikke specifikke størrelser af billeder eller plakater endnu, kan du i stedet taget et grundigt kig på din væg og se, hvad der er plads til.

Hvis du har svært ved at vurdere, om billedvæggen passer, anbefaler vi, at du finder en god stak papir frem og klipper dem til i de størrelser, der er tilgængelige i den pakke, du overvejer at købe. Når du har størrelserne, kan du hænge dem op på væggen med et stykke tape og se, om det passer ind i indretningen eller ej. Måske skal billedvæggen være større, måske skal den være mindre.

Kan I også printe mine billeder til billedvæggen?

Ja. I vores print selv-system kan du hurtigt og let uploade dine billeder og bestille en fremkaldelse. Du skal bare huske at notere størrelserne på rammerne i billedvæggen, så du får bestilt de rette billedstørrelser.