Sitemap – find rundt på Print & Rammer

Forsiden

Forsiden er det første, du falder over. Her finder du en oversigt over nuværende kampagner. Du kan også læse mere om Print & Rammer, få et overblik over udvalget af billedrammer og springe direkte til vores print selv-system, hvor du kan fremkalde dine egne billeder.

Print selv – fremkaldelse af billeder

Leder du efter et sted, hvor du kan fremkalde dine billeder? Hos Print & Rammer fremkalder vi dine billeder på vores egne printere i Aarhus. Hvert billede tjekkes af vores grafiker, så vi sikrer en høj kvalitet. Uanset om du få fremkaldt dine billeder på papir, eller du vælger lærredsprint.

Du finder vores print selv-system her:

Billedrammer

Vores udvalg af billedrammer er stort og indeholder alle de populære størrelser og farver. Kvaliteten er god, og prisen er altid fair. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at indramme minder og kunstværker i flotte billedrammer uden at blive ruineret. 

Herunder får du et overblik over vores rammer:

Billedvægge

Billedvægge er en fantastisk måde at give indretningen liv og personlighed. Derfor har vi sammensat en række faste pakker med rammer, der passer godt sammen rent visuelt. Når du køber en samlet pakke – altså en komplet billedvæg – så sparer du 20% på normalprisen på vores billedrammer.

Du finder billedvæggene her:

Galleri

I vores galleri har vi samlet en række kunstnere, hvis malerier du kan købe som flotte lærredsprint. Vi har også vores eget galleri med lærredsprint af flotte og farverne billeder, der giver liv og glæde til indretningen. Derudover har vi et lille minigalleri med små, indrammede plakater til dig, der lige mangler en lille ting til hjemmet eller til en værtindegave.

Du finder vores galleri her:

Klæbesøm

Vil du slippe for at lave huller i væggene, når du hænger dine billeder op, så kan du med fordel bruge klæbesøm. De hæfter sikkert på strukturerede vægge (herunder tapet) og kan bære 1-2 kg alt efter, hvilket klæbesøm du vælger.

Du finder klæbesømmene her:

Om Print & Rammer

Har du lyst til at vide mere om Print & Rammer, kan du læse vores historie på vores ‘Om os’-side, hvor vi også deler vores vision og mission.

Du finder siden her:

Inspiration på bloggen

Hos Print & Rammer elsker vi at dele ud af vores viden og inspirere dig til at bruge rammer og personlige billeder i din indretning. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi løbende deler nye artikler med inspiration og gode råd til vores produkter.

Indtil videre finder du følgende artikler: