Rabat
Original price was: 594,00 kr..Current price is: 475,00 kr..
Rabat
Original price was: 891,00 kr..Current price is: 712,00 kr..
Rabat
Original price was: 952,00 kr..Current price is: 765,00 kr..
Rabat
Original price was: 1.229,00 kr..Current price is: 983,00 kr..
Rabat
Original price was: 1.054,00 kr..Current price is: 843,00 kr..
Rabat
Original price was: 1.352,00 kr..Current price is: 1.081,00 kr..
Rabat
Original price was: 1.390,00 kr..Current price is: 1.112,00 kr..
Rabat
Original price was: 1.195,00 kr..Current price is: 956,00 kr..
Rabat
Original price was: 1.763,00 kr..Current price is: 1.410,00 kr..
Rabat
Original price was: 1.629,00 kr..Current price is: 1.303,00 kr..

Personlig billedvæg med hvide rammer

Hvide rammer tilfører et friskt og rent udtryk til din bolig, og en personlig billedvæg med hvide rammer indbyder til en følelse af ro og orden. For at gøre det nemmere for dig at skabe din egen personlige billedvæg, har vi sammensat en række pakker med hvide rammer. Pakkerne er ikke kun til for at inspirere, men også for at tilbyde dig en enkel løsning, der sparer dig for både penge, tid og besvær.

Du kan se vores pakker som en vej til en personlig billedvæg, hvor du let kan vise dine minder frem og samtidig tilføje et flot element til dit hjem.

Vil du ikke bruge hvide rammer, kan du se alle vores pakker til billedvægge her.

Personlig billedvæg med fotoprint og personlig plakater indrammet i hvide rammer.

Skab en personlig billedvæg

At sammensætte en personlig billedvæg, der balancerer mellem at være personlig og æstetisk tiltalende, kan være lidt af en udfordring. Det kræver et skarpt øje for design og tid til omhyggeligt at vælge rammer, der passer til dine billeder og til hinanden. Med det i tankerne har vi sammensat en serie af pakker med hvide rammer, der varierer fra det helt enkle til det mere komplekse og levende.

Ved at vælge vores rammepakker sikrer du, at din billedvæg får et sammenhængende udseende. Desuden sparer du ikke kun tid på at finde rammerne, der passer sammen – du får også en besparelse på 20% på den samlede pris for rammerne, når de købes som en del af en pakke.

Livet er i konstant forandring

Hos Print & Rammer er vi bevidste om, at livet er i konstant forandring, og det samme gælder de øjeblikke, der har betydning for os. Med det for øje har vi designet vores billedrammer, så de er exceptionelt brugervenlige.

Hver enkelt ramme kan nemt åbnes og lukkes, hvilket gør det muligt for dig at opdatere din billedvæg med nye minder og billeder uden større besvær eller behov for specialværktøj. Vores mål er at gøre processen med at forny din billedvæg til en leg, så du frit kan tilføje, udskifte eller flytte rundt på dine billeder, som du ønsker, og når du ønsker det. Man kunne med rette kalde det en personlig billedvæg, der forandrer sig i takt med, at nye historier folder sig ud.

Enkelt og ligetil

At lave en flot og personlig billedvæg behøver ikke at være kompliceret:

  • Vælg din billedvægspakke
    Tag det første skridt mod din personlige billedvæg ved at udforske vores udvalg af pakker med hvide rammer. Vælg den pakke, der bedst matcher dit behov og smag.
  • Upload dine digitale billeder
    Gennem vores brugervenlige print selv-system kan du uploade de billeder, du ønsker at fremkalde og tilpasse størrelserne til de valgte rammer.
  • Vi tager os af resten
    Når dine billeder er uploadet og din ordre afgivet, tager vi over. Vi printer dine billeder i høj kvalitet og indrammer dem i de valgte hvide rammer. Hele pakken bliver leveret direkte til din dør inden for få dage.

Hvis du foretrækker selv at stå for indramningen og spare lidt ekstra, tilbyder vi også den mulighed.

En personlig billedvæg med billeder af familie og kæledyr printet og indrammet i hvide rammer

Gode råd til at skabe en personlig billedvæg

At skabe en billedvæg med dine egne fotos og minder er en vidunderlig måde at tilføre dit hjem personlighed og charme på. Vores pakker med hvide rammer giver dig en unik chance for at vise din personlige historie gennem billeder, der betyder noget for dig.

Her er et par tips til, hvordan du skaber en harmonisk og indbydende personlig billedvæg.

Billeder i ensartede farver

For et harmonisk udtryk på din billedvæg, kan du vælge billeder inden for samme farveskema. Ikke ment som at alt skal matche præcist – mere at du kan overveje at finde en sammenhængende farvepalet.

Hvid kant eller passepartout

For at give din billedvæg et luftigere og mere åbent udtryk, kan du vælge at få nogle af dine billeder printet med en hvid kant. Alternativt kan du bruge passepartout, når du indrammer dem. Den hvide kant bryder looket, der ellers kan blive tungt med fotografier, der går helt til kant i alle rammerne.

Giv billedvæggen et personligt touch

Når du sætter dig for at skabe en stor, personlig billedvæg med hvide rammer, kan det være en god idé at bryde monotonien ved at indføre grafiske elementer, plakater eller inspirerende citater blandt dine fotografier. Det tilfører variation og gør det nemmere at opnå en harmonisk helhed.

Vælg forskellige billeder

En dynamisk billedvæg skabes ved at blande forskellige typer af billeder. Fra flotte nærbilleder og familieportrætter til imponerende landskaber og abstrakte værker. Variationen giver øjet noget at gå på opdagelse i, og det mangfoldige udvalg af motiver fortæller din unikke historie og fremhæver de øjeblikke, du værdsætter højest.

Planlægning er nøglen

Før du begynder at dekorere dine vægge, er det en god idé at planlægge, hvordan den skal se ud. Arranger dine rammer på gulvet, eller anvend et digitalt værktøj til at skabe et overblik over dit layout. Det giver dig muligheden for at eksperimentere med forskellige opstillinger og sikre, at du er tilfreds med det endelige udseende, inden du hænger rammerne op.

Du kan selvfølgelig også bare vælge en af vores færdige billedvægspakker for at gøre det hele lidt nemmere.

Afstand mellem rammerne

Et vigtigt tip for at skabe en flot billedvæg er at holde en ens afstand mellem alle dine rammer. Så vidt det muligt, selvfølgelig. En afstand på 5-8 cm mellem hver ramme er ideel for at opnå et harmonisk og afbalanceret look.

Du kan også bare…

… lade være med at lytte til alle de gode råd og i stedet følge din intuition. Ingen regler er vigtigere end de historier og minder, du ønsker at fremvise, og det bliver ikke mere personligt, end hvis du gør præcis, som du har lyst til.

FAQ: Spørgsmål og svar om personlige billedvægge

Har du aldrig tidligere lavet din egen billedvæg, så sidder du sikkert tilbage med en lang række spørgsmål. Eller måske tvivler du på, om du kan finde ud af det (det tror vi bestemt, du kan).

Vi har forsøgt at samle de mest almindelige spørgsmål til billedvægge herunder. Finder du ikke de svar, du leder efter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre på kundeservice@printogrammer.dk eller på (+45) 8844 1630. 

Hvor hurtigt kan jeg forvente at modtage min billedvægspakke?

Hvis du kun bestiller rammer til din billedvæg, kan du forvente at modtage dem i løbet af 1-3 hverdage. Bestiller du også billeder til din personlige billedvæg, går der lidt længere tid, da vi skal tjekke billederne igennem for at sikre, at kvaliteten er god nok til den ønskede størrelse, og derefter skal vi printe dem. I den situation er leveringstiden 5-8 hverdage.

Kan jeg selv vælge rammernes størrelse til min billedvæg?

Hvis du selv have de 20% rabat på rammernes pris, skal du vælge en af vores samlede pakker til billedvægge. Ønsker du selv at sammensætte størrelserne til din billedvæg, kan du købe rammerne enkeltvis.

Du finder alle vores billedrammer her.

Hvordan vælger jeg den bedste væg i mit hjem til en billedvæg?

Du kan med fordel vælge en væg, som naturligt tiltrækker øjet, når man går ind i rummet. Overvej også lysforholdene. Naturligt lys kan fremhæve dine billeder, men direkte sollys kan med tiden skade fotografierne. En væg med en smule sollys er ideel.

Hvordan påvirker farven på rammerne udtrykket af min billedvæg?

Hvide rammer tilbyder et rent og minimalistisk look til din billedvæg, der kan lyse rummet op og bringe fokus på billederne.

Ønsker du et mere naturligt udtryk, kan du overveje vores billedvægge med rammer i eg. Eller du kan kigge på vores sorte billedvægge for et mere grafisk udtryk.

Hvordan vedligeholder jeg mine hvide rammer?

Hvide rammer kan rengøres med en blød, tør klud for at fjerne støv. For mere genstridige pletter, kan du bruge en let fugtig klud med vand og en mild sæbe. Undgå at bruge skrappe rengøringsmidler, der kan skade rammen.

Hvad sker der, hvis en ramme er beskadiget ved levering?

Hvis du oplever at modtage en beskadiget ramme, bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Vi sørger naturligvis for en erstatning eller refundering i overensstemmelse med vores returpolitik.

Er det svært at lave en personlig billedvæg?

Nej. Det kan lyde kompliceret med alle de forskellige muligheder, vi foreslår, men i virkeligheden handler det mest om at kigge på dine billeder og vælge dem, du allerbedst kan lide. Det er ikke så vigtigt, at farverne passer sammen, eller at du har et gennemgående tema – det vigtigste er, at du får et smil på læben, når du kigger på dine billeder. I sidste ende er det lige præcis dét, der gør en billedvæg personlig.

Dertil kommer, at vi netop har skabt vores billedvægspakker, så du kan undgå besværet med selv at finde de størrelser, der passer sammen. Tag et kig på udvalget og vælg den sammensætning, du bedst kan lide. Derefter er det blot et spørgsmål om at notere størrelserne, gå til vores print selv-system og bestille de billeder, der skal indrammes.

Hvordan får jeg rammerne til at hænge lige?

Det kan være svært at få alle rammerne i en billedvæg til at hænge lige. Særligt hvis de skal hænges op med søm. Du kan vælge at tage dig god tid til at måle op og måske acceptere et enkelt fejlhul eller to undervejs i processen, eller du kan overveje klæbesøm fra Tesa.

Med klæbesøm er det nemt at hænge dine billeder op. De klæber på ujævne overflader som tapet, og klæbesømmene er justerbare. Sidstnævnte betyder, at det bliver en del nemmere, at få dine rammer til at hænge i præcis samme højde.