20 %
20 %
20 %

Rammer 60×80 cm – perfekt til dine større billeder

Har du store drømme eller store billeder, der skal op på væggen? Så er vores rammer 60×80 cm lige det, du har brug for. De er perfekte til alt fra dine yndlingskunstplakater til de der store, imponerende fotos, du er så stolt af. Måske det helt rigtige foto fra brylluppet eller familieferien, et smukt landskabsfoto eller noget helt fjerde, der gør dig glad.  

Vi har gjort det nemt for dig ved at samle et udvalg af rammer 60×80 cm, hvor der er fokus på kvalitet frem for kvantitet. Vi tre forskellige rammer i denne størrelse – til gengæld får du en suveræn kvalitet til at danne rammen om dine store billeder og kunstværker. Og på trods af det smalle sortiment, finder du både vores sorte rammer i 60×80 cm og vores populære egetræsrammer i massiv eg – både lys og mørk.

Størrelsen – 60×80 cm – er noget særligt. Rammen er stor nok til at gøre en forskel og fange øjet, men uden at overtage rummet. Det betyder, at du kan bruge rammerne til at vise alt fra store landskabsbilleder til personlige øjeblikke frem – og alt imellem. Og hos Print & Rammer sætter vi en ære i at tilbyde rammer, der både ser godt ud og holder. Du kan derfor roligt forvente god kvalitet og flot finish, så dine billeder kommer til deres ret.

Se vores udvalg af billedrammer her.

→  Tjek de forskellige rammestørrelser her.

Egetræsrammer op ad væg, 60x80 rammer

Billedrammer 60×80 cm

En billedramme 60×80 cm er det oplagte valg for dig, der drømmer om at tage dine fotografier til næste niveau med et stort format og en flot og professionel ramme. Vores billedfremkaldelsesservice gør det let at transformere dine digitale fotografier til vægkunst. Læg billedet i kurven, vælg din favorit blandt vores billedrammer 60×80 cm og lad os klare indramningen for et lille ekstra beløb – så behøver du ikke bøvle med at få billedet til at sidde perfekt i rammen. Hvis du hellere vil stå for indramningen selv, er det selvfølgelig helt i orden – så kan du ovenikøbet spare en smule.

I vores sortiment af billedrammer 60×80 cm finder du alt det robuste og charmerende egetræ i både lys og mørk finish og de stilrene sorte rammer i fyrretræ. Hver ramme bringer noget særligt til dit billede, så det handler blot om at finde ud af, hvilken billedramme du bedst kan lide.

Elegant massiv egetræsramme med plexiglas 60x80 cm

60×80 rammer – sort eller egetræ

Vores udvalgte kollektion af 60×80 rammer byder på et eksklusivt sortiment af smukke rammer i egetræ og en elegant sort fyrretræsramme.

Sorte rammer bringer en tidløs elegance ind i rummet og skaber en flot kontrast til dit billede. De er fantastiske til at fremhæve farver og detaljer i dine fotos og kunstværker, især når det kommer til grafiske motiver. Vores rammer i egetræ tilfører dine billeder en naturlig charme. Med egetræets fine struktur og varme farvenuancer får du en 60×80 ramme, der både er levende og indbydende. Uanset om du foretrækker lys eller mørk eg, så passer egetræsrammerne smukt ind i både moderne og traditionelle indretninger, hvor de bidrager med ro og æstetisk balance.

Rammer 60×80 cm med plexiglas

Vores rammer 60×80 cm kommer udelukkende med plexiglas. Det er en bevidst beslutning for at garantere den bedste kvalitet og sikkerhed for dig som kunde. Plexiglas er markant lettere end traditionelt glas, hvilket gør det nemmere for dig at hænge dine billeder op. Den lette vægt mindsker belastningen på dine vægge og gør samtidig rammerne lettere at håndtere. En essentiel fordel, især når det drejer sig om større rammer som vores 60×80 cm modeller, der ellers kan være en udfordring at hænge op.

Plexiglassets sikkerhed er også en stor fordel. I modsætning til traditionelt glas, der kan gå i stykker og udgøre en sikkerhedsrisiko, er plexiglas brudsikkert. Det gør vores rammer 60×80 cm med plexiglas til et sikkert valg for alle typer omgivelser, inklusive børneværelser, offentlige rum og områder med meget trafik.

En ekstra fordel ved plexiglas er, at det kan rengøres uden bekymring for at ridse overfladen. Det sikrer, at dine rammer ser flotte ud i mange år.

Mørk massiv egetræ ramme plexiglas 60x80
Elegant massiv egetræsramme med plexiglas 60x80 cm

Endeløse muligheder med rammer 60×80 cm

Når du dykker ned i vores udvalg af rammer 60×80 cm, kan du med fordel overveje, hvordan du skal bruge din nye ramme. Skal den for eksempel hænge alene på en væg og spille sammen med møbler og andet interiør, eller skal den indgå i en flot og dynamisk billedvæg med mange forskellige materialer og motiver? Mulighederne er mange, og vores rammer 60×80 kan bruges på uendelige måder – det er kun din fantasi og kreativitet, der sætter grænserne.

Hos Print & Rammer er det vores ønske at inspirere dig til at bringe dine minder og kunstværker frem i lyset, så du kan få glæde af dem dag efter dag. Vi mener, at alle betydningsfulde øjeblikke fortjener en plads – og her er rammer på 60×80 cm den perfekte løsning.