Om Print & Rammer

Print & Rammer er en dansk webshop etableret i 2021 med et ønske om at hjælpe vores kunder med at trække digitale minder ud af telefonen og op på væggen. Selvom Print & Rammer er en forholdsvis ny spiller på markedet, er vores bagland forankret i tradition og ekspertise inden for dansk design og håndværk. Vi er nemlig en del af Hoei Denmark, der gennem mange år har designet og produceret billedrammer af høj kvalitet.

Det, der gør Print & Rammer anderledes end mange andre rammeforretninger, er, at vi selv står bag produktionen af vores billedrammer. Det giver os en unik mulighed for at overvåge kvaliteten og sikre, at hver eneste ramme lever op til vores krav til kvalitet. Samtidig betyder det, at der ikke er noget mellemled mellem dig og vores rammer, og vi kan derfor holde en høj kvalitet til en fair pris.

En ramme gør det ikke alene

Hvis dine minder skal op på væggen, kan en ramme ikke gøre det alene. Du skal også have printet dine billeder – og det hjælper vi med hos Print & Rammer. Vi forstår, at hvert billede fortæller en historie og med nogle af de bedste printere på markedet sikrer vi, at dine historier fanger øjet præcis, som de fanger hjertet. Med flotte farver og skarpe billeder på enten fotopapir eller lærred – og vi håndterer også indramningen, hvis du ønsker det.

For os handler det ikke kun om at levere et produkt, men om at tilbyde en service, der gør det nemt og tilgængeligt for alle at skabe personlige rum, der taler til hjertet.

Kvalitet, service og pris går hånd i hånd

Print & Rammers rejse startede med en passion for håndværk og et ønske om at tilbyde noget unikt på markedet. Kvalitetsprodukter alle kan have råd til.

Vores vision er klar. Vi ønsker at gøre det muligt for alle at omgive sig med personlige minder. Ikke kun som digitale glimt på telefonen, men som små kunstværker der beriger dit hjem og din hverdag. Det gør vi ved at levere produkter af høj kvalitet til priser, der er fair og gennemskuelige. Vi tror nemlig på, at god kvalitet og fantastisk service ikke behøver at koste en formue, og vi arbejder hårdt hver dag for at gøre den overbevisning til en realitet for vores kunder.

Hos Print & Rammer handler det om mere end bare at sælge en billedramme. Det handler om at skabe værdi for dig – om at hjælpe dig med at bringe dine minder frem i lyset. Og vi elsker at være en del af vores kunders historie. At spille en rolle i at bevare deres minder og bringe dem ind i deres hjem på en måde, der føles ægte og personlig.