Rammer 13×18 cm – perfekt til portrætter

Har du et godt billede af din datters første smil eller måske af din søn, der lærer at cykle? Gode billeder fra ferien eller fødselsdagen? Af bedsteforældre, søskende, venner? Uanset hvilke gode billeder du gemmer på din telefon eller tablet, kan du printe dem ud og ramme dem ind i vores 13×18 cm rammer.

De små rammer i sort, hvid, sølv eller træ er perfekte til hverdagens øjeblikke, små portrætter eller glimt af lykke. Vores rammer på 13×18 cm kan rumme det hele. Og uanset hvilket materiale eller hvilken farve du vælger, vil du opdage, at vi har lagt os i selen for at producere en ramme af god kvalitet, så du kan præsentere dine minder på bedste vis.

Find hele udvalget af billedrammer her.

Se alle rammestørrelser her.

Hvide billedrammer i en udstilling på væg
Ramme 13x18 cm i vindueskarm
Hvide billedrammer i en udstilling på væg

Billedramme 13×18 cm – giv dine historier liv

Med en billedramme på 13×18 cm kan du give liv til alle de historier og øjeblikke, du gemmer i din telefon. Få de digitale minder ud af kameraet og op på væggen, eller pynt en hylde eller en skænk med dine yndlingsfotos.

Du kan hurtigt og let fremkalde dine billeder hos os. Tilvælger du en ramme undervejs, sørger vi for indramningen mod et mindre gebyr.  Når du modtager din pakke, er det bare at åbne op og stille minderne frem. Du kan dog også vælge at klare indramningen selv og dermed spare penge.

Fotoramme 13×18 cm i forskellige træsorter

Vil du gerne invitere naturen inden for, er der ikke noget bedre end fotorammer i træ, og vores 13×18 cm ramme er ingen undtagelse. Du finder de bæredygtige bambusrammer, de flotte egetræsrammer i mørk og lys eg og de stilrene ege-look rammer beklædt med en flot folie, så det er bare om at vælge.

Egetræsrammerne er lavet i massiv eg og står flot med al sin varme og naturlighed. Bambusrammen er smuk med sin gyldne farve, og samtidig er den perfekt til dig, der gerne vil tænke miljøet ind i din indretning. Ege-look rammen derimod – det er en ramme for dig, der sætter pris på den smukke naturlige farve, men som gerne vil have et stilrent og ensartet udtryk hver gang.

Så gå på opdagelse i vores fotorammer 13×18 cm, og vælg den, der passer bedst til lige præcis det foto, du ønsker at indramme.

Elegant massiv egetræsramme13x18 cm, med glas og bagstøtte
Fotorammei 13x18 cm med ege look og almindelig glas
Sorttræ ramme i fyrretræ i størrelsen 13x18 cm med almindelig glas.
Mat sølvramme i aluminium 13x18 cm

Rammer 13×18 cm – aluminium eller sort/hvid

Hælder du mere til det klassiske eller stilrene look, så er vores sorte og hvide trærammer måske mere noget for dig. De er enkle og fine i deres udtryk med tydelig træstruktur under malingen. Du kan også gå den mere industrielle vej og vælge en sort aluminiumsramme på 13×18 cm eller en sølvramme.

Det kan være svært at vælge mellem de mange rammer på 13×18 cm, men uanset hvilket valg du tager, får du kvalitet for alle pengene. Størrelsen – 13×18 cm – er ideelt til hverdagens små øjeblikke og de snapshots, du hurtigt tog, og som viste sig at indfange momentet helt perfekt.

Miks 13×18 cm rammer med andre størrelser

En billedramme på 13×18 cm behøver ikke at stå alene. Du kan sagtens tænke den ind i en samlet opstilling, hvor du skaber en smuk billedvæg af forskellige rammer. Den kan bestå udelukkende af rammer 13×18 cm, eller du kan kombinere med flere størrelser og materialer for liv og vildskab.

Uanset hvad – hos Print & Rammer er vi stolte af at kunne hjælpe dig med at bringe dine minder til live. Hvad end det er på en stor billedvæg eller som et lille portrætfoto til vindueskarmen.