Rammer 30×45 cm – skru op for størrelsen

Med vores rammer 30×45 cm får du mulighed for at give den fuld gas på dine minder og kunstværker. Måske har du et betagende panorama, der indfangede essensen af din seneste udlandstur, eller et dejligt øjeblik af samhørighed med nogen nær dig? Rammer 30×45 cm er den perfekte mulighed for at vække mindeværdige øjeblikke til live. Og du kan vælge mellem sorte og hvide rammer eller vores rammer i ege-look.

Rammer på 30×45 cm er gode til at fange både bredden og dybden i dine mest storslåede landskaber eller forstærke nærværet i de mest betydningsfulde portrætter. Hver eneste ramme er skabt med en ambition om god kvalitet til fair priser, så du kan ramme dine billeder ind uden at blive ruineret.

Se vores komplette udvalg af billedrammer her.

Gennemse alle vores rammestørrelser her.

Billedvæg med 30x45 rammer
Hvide rammer til en billedvæg

Billedrammer 30×45 cm – lad dine minder indtage scenen

Billedrammer 30×45 cm er en suveræn mulighed for at transformere dine minder til store fysiske billeder. En unik mulighed for at tilføre personlighed og varme til din indretning. Vores brugervenlige system til billedfremkaldelse gør det legende let for dig at gøre digitale øjeblikke til fysiske billeder. Vælg en billedramme på 30×45 cm i processen, og lad os tage hånd om indramningen for dig – det koster et ligge ekstragebyr. Du kan også vælge selv at ramme billederne ind, når du modtager din pakke.

Uanset hvad – billedrammer i størrelsen 30×45 cm er enestående til at præsentere et vidt spektrum af billeder. Fra intime portrætter af dem, du holder af, til imponerende landskaber og hjertevarme øjeblikke.

Sort aluminiums ramme - 30x45 cm.
Fotoramme, hvid i 30x45 cm, med almindelig glas og ophæng

Find den rigtige 30×45 ramme

Når den perfekte 30×45 ramme skal findes, er det essentielt at tage hensyn til, hvordan billedrammen vil komplementere både billedet og din boligindretning. Vores udvalg af rammer i træ tilbyder hver især unikke fordele. Det samme gælder vores aluminiumsrammer.

Sorte rammer i træ giver en flot kontrast, der effektivt kan fremhæve de centrale elementer i dit billede. De egne siggodt til billeder, der skal fange opmærksomheden. En sort ramme fungerer nemlig som en skarp kant, der kan løfte både personlige motiver såvel som kunstværker til nye højder.

Hvide rammer i træ skaber en mere diskret indramning af dine billeder. De giver en fornemmelse af lethed. Den hvide ramme er derfor perfekt til lyse og fine billeder med sarte farvenuancer eller til motiver, der har en vis lethed over sig.

Rammer i ege-look forener træets flotte farver og varme med et kontrolleret udseende. Vores 30×45 cm rammer i ege-look er det oplagte valg, hvis du gerne vil have et naturligt udseende uden det spil i farve og åremønster, ægte træ som regel medfører. Ege-look rammerne er nemlig beklædt med en flot folie, så du får naturens farver, men et konsistent visuelt udtryk.

Aluminiumsrammer i sort eller sølv har en anden æstetik end trærammerne. Her får du en smal og stilren profil, der giver dine billeder et minimalistisk udtryk. Aluminiumsrammerne er gode til sort/hvide fotos eller grafiske motiver.

Ved nøje at finde frem til den rette 30×45 ramme kan du give dit billede de bedste vilkår for at stråle og samtidig sikre en ramme, der komplementerer din indretning. Uanset om du bedst kan lide effekten fra en sort ramme, den luftige lethed fra hvide rammer eller det naturlige, stilrene udseende fra en ege-look ramme, finder du hos os den helt rigtige løsning.

Mat sølvramme i aluminium 30x45 cm.
Ege look træramme i 30x45 cm til fotos.

Gør rammer 30×45 cm til en del af indretningen

Når du dykker ned i vores sortiment af rammer i størrelsen 30×45 cm, så prøv at forestille dig, hvordan de vil komplementere din indretning. En ramme på 30×45 cm kan stå alene for sig selv og danne midtpunkt på en enkelt hylde, eller den kan skabe blikfang på væggen. Størrelsen er også perfekt til at indgå i en samling af billeder. Forestil dig en flot billedvæg, hvor rammer på 30×45 cm indgår i et dynamisk og harmonisk miks med rammer af andre størrelser, så du i sidste ende står med en flot og personlig billedvæg.

Hos Print & Rammer er det vores mission at inspirere dig til at sætte dine minder i centrum. For os er det lige meget, og du gør det gennem en flot billedvæg eller via et enkelt billede – bare du får dine minder frem.